Pages

Friday, February 7, 2014

Fanteziile erotice ale barbatilor

Dacă le-am citit pe cele ale femeilor am zis de ce să nu le citesc şi pe cele ale bărbaţilor. Am sperat să mă captiveze la fel de mult, sexul este un subiect fascinant pentru mine, ca şi materie de studiu mă refer, dar nu ştiu de ce nu am fost atât de impresionată, la final primul gând a fost ”bine că pe asta nu am cumpărat-o.” Dar să vorbim un pic despre carte, autoarea a mers pe aceeaşi idee, un pic de publicitate şi bărbaţii doritori să îşi împărtăşească fanteziile au trimis scrisori la . Şi a primit ceva scrisori de s-a şi chinuit să facă aşa un mic studiu demografic, poate de asta nici nu e aşa atractivă cartea în prima fază, dar cred că autoarea a încercat să sublinieze că nu e o carte sexuală, este o cercetare. 
Şi au scris domnii şi tinerii bărbaţi, care mai de care ce fantezii au şi ce anume le strârneşte dorinţa de sex, cartea e împărţită pe capitole, pasionaţii de bondage, cei cu fantezii gay, cei care sunt gay, cei care au fantezii cu mai multe femei, cei care au fantezii în 3 cu încă un bărbat, cu sex în grup, cei care sunt stârniţi de anumite secreţii ale corpului şi un capitol şi despre tinerii virgini... am omis câte ceva sunt sigură, dar în apărarea mea erau multe capitole... Nu ştiu de ce fanteziile femeilor m-au atras mai mult... poate că după ce am citit prima carte deja eram obişnuită cu nebuniile care pot trece prin mintea unui om excitat.
Autoarea încearcă din loc în loc să explice psihologic de ce bărbaţii respectivi au acele dorinţe, fie traume, fie o legătură de un anumit fel cu părinţii, sau unul din părinţi...te pun pe gânduri anumite lucruri, dar trebuie să recunosc că bărbaţii au o minte murdară.
A trecut ceva timp de când am terminat cartea şi încerc să văd care fragment m-au impresionat atât de tare încât să îmi rămâne în amintire...şi sunt vreo două...
1. unii bărbaţi cochetează cu ideea de a-şi vedea nevasta satisfăcută de un alt bărbat, aici se împart apoi între cei care chiar doresc acest lucru şi cei care nu vor să treacă de ideea de fantezie.
2. bărbaţilor le plac jucăriile femeilor...şi cu cât au mai puţin acces la ele cu atât le vor mai mult. Au fost multe plângeri cu privire la practicarea sexului oral, mai precis că femeile nu îi lasă să . Ce mi s-a părut interesant este că bărbaţi care nu au făcut niciodată lucrul astă erau ferm convinşi că sunt nişte profesionişti în adevăratul sens al cuvântului.
Apoi partea cu secreţiile, în general doar câteva înclinaţii către urină, dar a fost şi un episod cu un bărbat care dorea ceva mai mult decât dirty sanchez, mult mai mult.
3. apoi capitolul cu virgini a fost teribil, nu ştiu dacă din cauză că era ultimul sau pentru că acele scrisori erau scrise de băieţi care nu aveau nici un fel de experienţă...dar mi-au rămas câteva imagini în cap. O să o povestesc doar pe cea care m-a amuzat dar probabil nu era chiar atât de râs cât de plâns, pentru că asta e mentalitatea viitorilor bărbaţi... Un tânăr de vreo 15 ani, foarte convins că ştie toate misterele vieţii, sau măcar pe cele legate de sex, care dă sfaturi tuturor colegilor pentru că el ştie multe că a citit multe cărţi şi ştie absolut tot ce este necesar despre un act sexual, are o mare problemă şi problema sună cam aşa
La final ce pot să zic, pentru cei interesaţi, poate fi oricând o lectură plăcută de weekend :)


No comments :