Pages

Saturday, December 31, 2011

scrisoare tarzie catre mos craciun...



A fost craciunul... Anul acesta craciunul a fost doar o zi trista. Mare parte din zi am fost singura si pentru cateva ore m-am mintit ca in viata mea lucrurile ar fi normale...hmm NORMAL...e un cuvant al carui sens este relativ... Normal asa cum vad eu normalul.
Pentru cateva ore am uitat ca sunt singura, pentru cateva ore cineva ma iubea si imi zambea si ma strangea in brate...pentru cateva ore m-am cuibarit la pieptul unui barbat si viata mea era din nou perfecta...pentru cateva ore...
Si m-am trezit si visul de craciun s-a terminat...acum ma iubesc iar singura si sper sa inchei acest an intr-o nota optimista.
Vreau sa ninga, sa ninga frumos si afara sa fie cald... vreau sa ma plimb prin zapada si sa ma bucur de clipe superbe..
Vreau un barbat care sa ma tina de mana si sa nu imi dea drumul. Nu vreau un barbat frumos, vreau un barbat obisnuit care sa fie frumos in ochii mei, un barbat inalt sa pot sa ma ridic pe varfuri numai un pic atunci cand vreau sa ii fur un sarut...vreau sa aiba niste ochi frumosi, nu atat de frumosi incat sa ii eclipseze pe ai mei dar sa fie speciali...vreau sa stie sa ma sarute sa simt ca ma gusta atunci cand o face...vreau sa aiba maini frumoase cu degete lungi si drepte...as vrea sa fie brunet dar nu tin foarte mult la culoarea parului...vreau sa fie slabut, nu stiu de ce dar nu ma vad langa un barbat grasut...si mai presus de orice vreau sa ma iubeasca Pe Mine asa cum vin, cu tot pachetul...ciufulita, cu 2-3kg pe solduri, cu abdomenul nu tocmai lucrat, nemachiata si cu garderoba nu tocmai la zi cu noile trenduri, cu rasul meu colorat si cu incapatanarea mea...
Poate ca anul acesta ar fi trebui sa ii scriu lui Mos Craciun, sa ii dau toate detaliile si poate el l-ar fi gasit mai usor si anul nou nu l-as fi petrecut singura.
Sper sa ma distrez de anul nou pentru ca vreau sa trec peste pragul dintre ani cu zambetul pe buze si plina de speranta

7 comments :

Iahim said...

Impresionantă francheţea ta. În sensul bun, mă refer. Şi textele tale se citesc ca atunci când bei apă rece vara, după ce-ai bătut câmpia prin arşiţă.

Felicitări!

TiSento said...

multumesc

Iahim said...

Mai scrie-ne ceva, te rugăm! zise glasul cititorilor îndrgostiţi de feminitatea şi frumuseţea rândurilor ei...
Sau ai găsit fapta şi făptura căutată, aşa încât gândurile de soiul acesta şi aşezatul lor, în snopi, aici, nu mai au rost?!

TiSento said...

inca nu a aparut acel "El"... dar pur si simplu nu am stiut ce sa mai scriu...s-au intamplat atatea lucruri dar nu am gasit modalitatea de a le transpune in cuvinte

Iahim said...

Mi-ar face mare plăcere să mai vorbim şi altfel decât aşa, aici.

Nu ai o adresă de mail sau messenger/skype?

TiSento said...
This comment has been removed by the author.
Iahim said...
This comment has been removed by a blog administrator.