Pages

Tuesday, July 13, 2010

lost...where
Timpul este lucrul pe care niciodata nu il am. Tocmai am mai pierdut o bucata de timp, am terminat facultatea s-au dus 3 ani fara sa simt. Am terminat licenta cu 9.5, o nota mare, chiar mult mai mare decat ma asteptam dar nu simt nici o bucurie iesita din comun, ma simt doar linistita ca am terminat si am trecut peste.
Am stat 2 zile si 2 nopti in Iasi, pentru ca acolo a trebuit sa dau licenta, am zis ca o sa fie o nebunie...mersul cu trenul cu fetele, zilele prin oras, serile cu distractie...dar nu a fost chiar asa. Ultima zi a fost oarecum un esec...eu am cautat apartamentele, eu am vorbit cu posesorul, eu am avut grija ca toti sa aiba bilete ca sa nu se streseze nimeni si la final nu a contat nimic. La fel ca si atunci cand am organizat cursul festiv toti s-au distrat, eu am alergat ca nebuna pentru toata lumea si la final eu eram obosita si nimeni nu isi amintea de nimeni.
M-am saturat sa fiu singura intre prieteni....
Si ce fac acum? E a 3 zi in care stau in pat si ma odihnesc dupa excursia asta si las timpul sa treaca pe langa mine...poate e si vremea de vina dar am intrat intr-un impas...eu, viata mea, relatia mea toate parca sunt scufundate undeva...si e asa greu sa vada o cale de iesire...

No comments :