Pages

Wednesday, August 29, 2012

Promisiuni de viitor


Acum ceva timp, nu foarte mult dar imi e greu sa imi dau seama de momentule exact, am decis sa incerc periodic ceva nou, ceva diferit...
Anul acesta am reusit sa fac multe lucruri noi:
- Am plecat la munte in februarie doar ca sa vad zapada...ce aroganta :))
- Am ajuns de doua ori la mare... dupa 6 ani am reusit sa ajung iar la mare in tara, am stat pe plaja si am vazut rasaritul... A doua oara am mers pentru mai multe zile si pentru prima data mi-am pierdut buletinul...sper sa fie si ultima :))
- Am mers de 2 ori luna aceasta la Brasov, fiecare escapada cu aventurile ei.
La prima miniexcursie am fost la Aventura Parc si am facut traseul negru, eu care nu fac sport si imi e frica de inaltime m-am aventurat prin copaci si am atarnat de tiroliane, a fost o experienta foarte frumoasa, am trait sentimente mixte de frica si mandrie ca pot sa fac lucrurile astea. A doua zi ne-am relaxat la piscina acoperita, am facut sauna si m-am indragostit...de sauna nu de altceva.
In a doua miniexcursie am urcat la Babele, o parte din drum l-am facut pe jos asa ca pana am ajuns la Babele eram deja obosita dar am decis sa coboram pe traseul albastru pana in Busteni...ce a fost in capul meu de am coborat nu stiu... Dupa trei ore de coborare abia mai respiram cand surpriza, patru din grupul nostru care erau mai in fata fugeau inapoi tipand "ursul"...in spatele lor doi ursi mergeau agale, vroiau sa le dam mancare. Dupa ce am sunat la 112 si au ras cei de acolo un pic de noi ca ne fugareste ursul am inceput sa facem galagie si jumatate de ora am alergat prin padure pe teren accidentat si aproape pe intuneric...Cand am ajuns la civilizatie nu mai simteam nimic, nici picioare nici spate...nimic.
Am facut multe lucruri noi anul acesta si multe amintiri pe care o sa le pretuiesc, am un singur regret... ca nu am pe acel cineva stabil cu care sa rad de toate nebuniile astea... D a fost dragut la munte si a stat in spate cu mine pentru ca mergeam greu....eu eram obosita de cand am inceput sa coboram...dupa 3 ore eram in transa...dar ieri ne-am certat de la cele mai stupide lucruri si imi venea sa urlu de draci, intai la el si apoi pur si simplu sa stau si sa plang ca proasta pentru ca ma consum....

No comments :